Erind Kasmi

Des plaines, Amerika Birleşik Devletleri

1221 Terimler    1 Sözlükler    0 Followers    49330 Viewers

Erind Kasmi

Des plaines, Amerika Birleşik Devletleri

1221 Terimler    1 Sözlükler    0 Followers    49330 Viewers

Erind Kasmi adlı kullanıcının Terimleri

minerva

Tarih; Roma tanrıları

Perëndeshë e urtësise dhe veprave artizanale. Gjithashtu e njohur si perëndesha e virgjër e poezisë, mjekësisë, urtësise, tregtise, thurjes, zanateve, magjise.

Expedia

Seyahat; Seyahat siteleri

Expedia është një kompani online udhëtimesh që i ofron klientëve rezervime udhëtimesh për fluturime ajrore, vendndodhje hotelesh, makina me qera, shërbimet destinacionesh, anije ...

cpu

Bilgisayar; Masaüstü PC

Procesori, është bërthama e një kompjuteri; e nevojshme për performancën informatike .

Followers(0) View all

Erind Kasmi doesn't have any followers yet.