Gisela Belli

Tirana, Arnavutluk

27 Terimler    0 Sözlükler    0 Followers    26085 Viewers

Gisela Belli

Tirana, Arnavutluk

27 Terimler    0 Sözlükler    0 Followers    26085 Viewers

Gisela Belli adlı kullanıcının Terimleri

Litosfera

Biyoloji; Hücre biyolojisi

Mbështjellja e jashtme e ngurtësuar e Tokës; përfshin si sipërfaqen e tokës ashtu dhe tokën nën oqeane apo dhe nën zona të tjera me ujë.

bioteknologji

Biyoloji; Biyoteknoloji

Një fushë e biologjisë së aplikuar ku organizmat e gjallë përdoren për qëllime tekonologjike, inxhinierike, mjekësore etj.

bioteknologjia

Biyoloji; Biyoteknoloji

Një fushë e biologjisë së aplikuar ku organizmat e gjallë përdoren për qëllime tekonologjike, inxhinierike, mjekësore etj.

Viewers(26085) View all

Followers(0) View all

Gisela Belli doesn't have any followers yet.

Following(0) View all

Gisela Belli is not following any users.